Per buscar escriu i prem enter

Llista Oberta 27S

Què és?

LlistaOberta27S.cat és una plataforma que té l’objectiu que els catalans puguin decidir lliurement quins candidats/es i quin/a cap de llista han d’integrar la llista de país que es presentarà a les eleccions del 27S i que conduirà Catalunya cap a la independència.

LlistaOberta27s no és un partit polític. Per això, els usuaris no decidiran en funció d’un programa electoral sinó en funció dels valors i de les aptituds personals de cada candidat/a.


Objectius

LlistaOberta27s es constitueix amb la finalitat de conèixer i fer respectar les preferències dels catalans i catalanes a l’hora de construir una llista de país transversal, inclusiva i des de la societat civil.

Vol ser una eina al servei dels partits polítics i entitats sobiranistes amb l’objectiu de recollir informació de primera mà i, així, acabar construint una llista el més representativa i unitària possible.


Valors

– Professionalitat, transversalitat, neutralitat i respecte.
– Vocació de servei a les ciutadanes i ciutadans de Catalunya.
– Transparència en la gestió.
– Foment de la igualtat d’oportunitats per a tothom.
– Catalunya nou estat independent.


Com funciona?

Les votacions es duran a terme en dues fases:

–   Del 13 al 24 de juliol: Es decidiran tots els candidats/es que han de formar la llista de país del 27S.

–   Del 27 al 31 de juliol: Es decidirà el candidat/a que ha de convertir-se en el cap de llista.

Els candidats de sortida són fruit d’una consulta interna i, per això, no incorporem polítics en actiu. No obstant, qualsevol usuari pot proposar i votar els seus propis candidats/es i seran integrats a posteriori.

Per participar, només cal registrar-se a la plataforma a través d’un nom i un correu electrònic, el qual es validarà per comprovar que és correcte.

Els resultats estaran sempre actualitzats al minut a la secció de Resultats.